Kategorier
Åbningstider
Nyhedsbrev
Vilkår
Nyhedsbrev

Firma

Louise Eeg er en dansk virksomhed, der producerer smykker, lædervarer, accessories og tøj til et kvalitets- og designbevidst dansk og internationalt publikum.

Bag mærket står designeren Louise Eeg: 'Jeg har altid holdt meget af skønheden i et enkelt og godt design. Det omgiver mig i mit privatliv, og det er essensen i mit arbejde.'

Butik på Østerbro

I 2007 åbnede butikken 'Louise Eeg' i Classensgade 14 på Østerbro. Nabolaget har en helt særegen karakter og butikken en lang historie. Der har tidligere været købmand, en hattebutik og en antikvitetsforrretning.
I bestræbelsen på at bevare historien og atmosfæren er butikken restaureret med stor nænsomhed. Det er derfor en helt særlig fornøjelse for Louise Eeg at møde kunderne her.

I LOUISEEEG-SHOP, såvel som i den fysiske butik, sælges smykker, tasker, accessories og enkelte beklædningsdele, som er uundværlige i garderoben.

I slutning af 2014 udvidet Louise Eeg med en ny butik i Ndr. Frihavnsgade, hvorfra der også bliver solgt interior produkter. 

'Mit hjerte er i hver en taske, i alle håndlavede smykker - og i alle produkter som vi sælger. Jeg håber, det skinner igennem og at du også kan mærke det.' Louise Eeg.


Nyhedsbrev
Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 68 92 80

Send os en e-mail
Nyhedsbrev