Kategorier
Åbningstider
Nyhedsbrev
Vilkår
Nyhedsbrev

Pleje af produkter

Tasker

Alle tasker i læder er på forhånd imprægneret, således at de er smuds- og vandafvisende. Vi anbefaler at foretage en ny imprægnering efter ca. 3-6 måneder, det vil tasken have godt af og slid vil ikke ses så tydeligt. 

Derefter kan tasken - afhængig af skindtypen - jævnligt vedligeholdes med yderligere imprægnering eller klart læderfedt.

Bælter

Har du købt et bælte, kan du nogle gange regulere længden oppe ved spændet. Du skal kigge efter en lille skrue, som fastgør bæltespændet. Har bæltet denne skrue, som kan åbnes med en alm. skruetrækker, kan bæltet forkortes. 

Dette gøres ved at skruen skrues op og selve bæltet klippes af i den ønskede længde (husk at der skal være lidt længde til at hæfte ved bæltespændet igen). Derefter laves et nyt rundt hul med en hultang og skruen skrues i igen.

Smykker

Sølvsmykker oxyderer efterhånden som de ligger fremme eller lægges i smykkeskrin. For at få den fine sølvfarve igen, skal de pudses. Dette gøres meget let med pudsevæske, som kan købes i supermarkeder. 

Smykket skal blot lægges i væsken i 30 sekunder og derefter skylles. Så er det helt fint og blankt igen. Alternativt lægges sølvsmykket i en lufttæt plastpose, når du ikke bruger det, det afholder nemlig igangsættelse af oxyderingsprocessen.


Nyhedsbrev
Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 68 92 80

Send os en e-mail
Nyhedsbrev