Kategorier
Åbningstider
Nyhedsbrev
Vilkår
Nyhedsbrev

Handels- og leveringsbetingelser

Velkommen til LOUISEEEG-SHOP. Ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler.

Forsendelser i Danmark

Dine køb vil uanset mængde tillægges et fragtgebyr på (69) DKK; alle varer sendes med Post Danmark. 

Køb over kr 1000,- sendes fragtfrit i hele landet. Dette glæder dog ikke møbler.

Forsendelser til udlandet

Alle forsendelser til udlandet bliver leveret af Post Danmark (PNL).

Sverige, Norge og Finland 69 dkk (Almindelig Service i Scandinavien tager ca. 2-5 hverdage)

Øvrige Europa inkl. Island, Færøerne og Grønland 120 dkk (Almindelig Service i Europa tager ca. 3-7 hverdage)

Øvrige verden 285 dkk (Almindelig Service udenfor Europa tager ca. 3-7 hverdage)

Generelt

Vi sender alle varer med Post Danmark. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelse, skal dette anmeldes til Post Danmark med det samme, og senest 2 dage efter modtagelsen - og samtidig skal pakken straks returneres til LOUISEEEG-SHOP.

Leveringstid

Hos LOUISEEEG-SHOP bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 0-2 hverdage.

Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark, kan LOUISEEEG-SHOP dog ikke drages til ansvar.
Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer, i visse tilfælde kan vare op til 3 dage. Varer til de fleste øvrige EU lande og lande udenfor EU vil blive sendt med Post Danmark og levering kan vare op til 7 hverdage dage.

Levering af varer fra LOUISEEEG-SHOP anses for sket, når kunden har fået varen udleveret af Post Danmark.

Returret

LOUISEEEG-SHOP yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal blot returneres ubrugte og i originalemballage, og i samme stand som ved modtagelsen, med intakt plombering.

Gaver byttes ligeledes kun med ubrudt gavemærkning.

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort, som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

Returbetaling kan kun foretages til det betalingskort varen er betalt med.

Bemærk: betaling for returforsendelse afholdes af kunden.

Ombytning

Du kan også vælge at ombytte til anden vare. Fragten retur til LOUISEEEG-SHOP betaler du selv, men fragten fra LOUISEEEG-SHOP til dig betales af LOUISEEEG-SHOP. Ved event. prisdifference, bedes du venligst kontakte: info@louiseeg.dk

Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt.

Varen skal returneres til nedenstående adresse og returseddel skal vedlægges. Ønsker kunden penge tilbage skal kvittering vedlægges. Når LOUISEEEG-SHOP har modtaget returvaren, refunderer vi varens/varernes pris til benyttede betalingskort indenfor en uge.

Returbetaling kan kun foretages til det betalingskort varen er betalt med.

Gavekort

Gavekort kan ikke ombyttes til penge.

Reklamationer

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

Vi vil i første omgang forsøge at udbedre fejlen, og er dette ikke muligt vil en ny vare blive afsendt til kunden. Ved alle reklamationer er det vigtigt, at du dokumenterer købet af varen med en kvittering med købsdato.

Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Kundeservice på telefon +45 3315 7111 eller mail: info@louiseeeg.dk

Udsolgte varer

Hvis en vare, som du er interesseret i, skulle være udsolgt, har du ligeledes mulighed for at kontakte os på info@louiseeeg.dk hvor en servicemedarbejder vil informere dig om muligheden for en opskrivning på vores venteliste, om en evt. genbestilling eller tilbyde en tilsvarende vare som kunne have din interesse.

Betaling

Hos LOUISEEEG-SHOP kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og VISA/Electron. Alle priser hos LOUISEEEG-SHOP er angivet i DKK og er inklusive 25% moms, medmindre varen er til et ikke EU land. Se afsnittet med TOLD OG MOMS.

Sikkerhed

Sikkerheden på LOUISEEEG-SHOP er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data.

Hverken LOUISEEEG-SHOP eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb.

Hos LOUISEEEG-SHOP er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.

Told og moms

Bestiller du fra et EU-land betales der dansk moms, men ingen told efter reglerne om varernes frie bevægelighed. Bestiller du derimod fra et land udenfor EU, kan der blive påført lokale skatter og told som vi ikke kan drages til ansvar for, men til gengæld fratrækkes dansk moms automatisk, når du vælger land.

Forbrugerbeskyttelse

LOUISEEEG-SHOP arbejder og handler under de retningsliner og de love der er lavet af forbrugerstyrelsen.

Køb af varer

Når du har udvalgt de varer, du ønsker og har placeret dem i indkøbskurven, skal du udfylde dine personlige informationer så som navn, adresse og betalingsinformationer. Når dette er gjort, vil du modtage en bekræftelse af din bestilling pr. e-mail.

Derefter bliver din/dine vare pakket og sendt med Post Danmark indenfor 1-2 hverdage.

Hvis du har yderligere spørgsmål angående køb af varer på LOUISEEEG-SHOP så kontakt da venligst Kundeservice på telefon +45 33 11  71 11 alle hverdage mellem kl. 11.00 og 17.00, eller skriv til os på info@louiseeeg.dk, så står vi til din rådighed.

Kontakt og kundeservice:

LOUISEEEG-SHOP,
Skodsborgvej 160
2840 Holte 

Tlf: +45 2068 9280 
Email: info@louiseeeg.com

CVR: 29267286

Alle henvendelser bedes rettet til LOUISEEEG-SHOP via email, men vi træffes også på telefon alle hverdage mellem 11.00-17.00

 

Fortrydelsesret når du e-handler

Du har som køber 14 dages fortrydelsesfrist.

Hvornår starter og slutter fristen for at fortryde?

Din fortrydelsesfrist starter først, når du har modtaget varen.

Den dag du modtager varen eller foretager bestillingen, tæller ikke med i de 14 dage.

Du skal som forbrugeren efter et køb have oplyst din fortrydelsesret på 14 dage på et varigt medium, som oftest en mail.

En standardfortrydelsesformular fremsendes med forsendelse.

 

Sådan benytter du fortrydelsesretten

Hvis du fortryder et køb af en vare, er det vigtigt, at du giver sælgeren tydelig besked om at du fortryder, inden fortrydelsesfristen udløber.

Få en kvittering for, at meddelelsen er afsendt, så du kan bevise, at du har overholdt fristen. Herefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen.

Sælgeren har ret til at se dokumentation for at varen er afsendt, så få en kvittering fra posthuset eller fragtmanden.

Send en mail eller et brev til den adresse, du har fået oplyst.

 

Pengene retur

Når du benytter fortrydelsesretten, får du dine penge retur. Du skal have hele beløbet tilbage, som du har indbetalt. Sælger skal betale pengene tilbage, inden for en frist på 14 dage. Pengene bliver returneret på samme måde som betalt.

Sælger kan:

Fratrække ekstraomkostninger for fremsendelse af varen, hvis du ved købet selv har valgt og bestilt en dyrere forsendelsesform, end den sælger tilbød.

Fratrække penge hvis varens værdi er forringet, fx skadet eller bærer præg af at have været brugt udover, hvad man må i en butik

Du skal betale returforsendelsen

Du skal selv betale returforsendelsen, når du benytter din fortrydelsesret, medmindre du har aftalt andet.


Nyhedsbrev
Åbningstider
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon:20 68 92 80

Send os en e-mail
Nyhedsbrev